“Η Ιστορία του Μάγου Γκάμλακ”, ένας κόσμος γεμάτος περιπέτεια και μαθήματα ζωής!

“Η Ιστορία του Μάγου Γκάμλακ”, ένας κόσμος γεμάτος περιπέτεια και μαθήματα ζωής!

“Η Ιστορία του Μάγου Γκάμλακ” από τον αγαπημένο συγγραφέα Adam Rex και τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ,  είναι μια συναρπαστική ιστορία που μεταφέρει τους αναγνώστες σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και ανατροπές, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμα μαθήματα ζωής.

….Πρόκειται για μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα φάντασμα με αμνησία, μια καθόλου συμπαθητική νεράιδα, μια αχάριστη πόλη και μια εξαιρετικά σοφή και καλόκαρδη κορακίνα (που τυχαίνει να είναι και ιδιαίτερα ταλαντούχα αφηγήτρια). Κυρίως όμως έχει να κάνει με έναν φιλικό, κοντούλη μάγο που ζει μέσα σ’ έναν ψηλό λόφο και θέλει πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ να γίνει ήρωας. Ονομάζεται Γκάμλακ και είναι ένας αδέξιος μπουμπούνας….

Σε αυτή την απίθανη ιστορία  ο καταξιωμένος Άνταμ Ρεξ μας υπενθυμίζει ότι συχνά οι μεγαλύτεροι ήρωες είναι αυτοί που δεν περιμένουμε!

Ο συγγραφέας συνδυάζοντας χιούμορ, δράση και συγκίνηση, έχει δημιουργήσει ένα αριστούργημα που απευθύνεται τόσο σε μικρούς αλλά και μεγάλους αναγνώστες και έχει αποσπάσει κριτικές σαν ένα από τα καλύτερα έργα της σύγχρονης παιδικής λογοτεχνίας!

Σε αυτό το βιβλίο θα συναντήσουμε  δυνατά μηνύματα για τη φιλία, τη γενναιότητα και την εμπιστοσύνη, με τον ήρωα μας να μαθαίνει ότι η πραγματική δύναμη δεν βρίσκεται στη μαγεία, αλλά στην καρδιά και στην ψυχή!

Αν αναζητάτε ένα δώρο για παιδιά από 7 ετών, “Η Ιστορία του Μάγου Γκάμλακ” είναι το βιβλίο που θα καθηλώσει τους μικρούς αναγνώστες ταξιδεύοντας τους σε ένα κόσμο μαγείας και περιπέτειας!

Το βιβλίο “Η Ιστορία του Μάγου Γκάμλακ”, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα το βρείτε εδώ

Σχολιάστε