Στα Μάταλα θα βρεθεί ο Κώστας Κρομμύδας για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Στα Μάταλα θα βρεθεί ο Κώστας Κρομμύδας για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Στην Κρήτη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα, ο γνωστός συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Κρασί από τα χείλη σου”, από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Η ζωή μετράει στιγμές. Στιγμές που περιμένεις, που προσμένεις. Στιγμές που φοβάσαι, που θυμάσαι. Στιγμές που φυλάς, κι άλλες που θέλεις να ξεχάσεις. Στιγμές που διαρκώς αλλάζουν και σε αλλάζουν.

Στιγμές που πρέπει να αρπάξεις για να μη χαθούν στην αδυσώπητη δίνη του χρόνου. Γιατί αν έρθει εκείνη η στιγμή, η δική σου, και τη χάσεις, τη χάνεις για πάντα. Επειδή είναι βέβαιο πως δεν θα επιστρέψει.

«Το βράδυ στις 11 θα είμαι στο κελάρι μας. Θέλω να σε δω μετά από τόσα χρόνια έστω και για λίγο…»

Ένας έρωτας νεανικός ευδοκιμεί μέσα στην τρέλα των συναισθημάτων και της νιότης κόντρα σε μια οικογενειακή διαμάχη. Ένα άσβεστο μίσος που καλλιεργείται χρόνια τώρα, αφήνοντας το σημάδι του από γενιά σε γενιά, έρχεται αντιμέτωπο με τα θέλω και τα πρέπει. Σχέσεις που δοκιμάζονται, δεσμοί αίματος που κλονίζονται.

Μυστικά και γεγονότα που επηρεάζουν το σήμερα. Το παρελθόν έχει απλώσει τις ρίζες του βαθιά σε συνείδηση και πράξεις, όπως το αμπέλι απλώνει τις δικές του στο εύφορο έδαφος. Αλλά υπάρχουν δύο πράγματα που μεθούν τους ανθρώπους και αλλάζουν ριζικά τη ζωή τους: ο έρωτας και το κρασί…”

Την Κυριακή 26 Μαϊου στα Μάταλα

Τρίτη 21 Μαΐου 2024 και ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων
Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 απ’ τις 12.00-14.00  στο βιβλιοπωλείο Κλαψινάκη στο Ρέθυμνο, ενώ στις 20.00 θα βρίσκεται στα Μάλια, στον προαύλιο χώρο του βιβλιοπωλείου Φραγκάκη
Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 20.00 στην Ιεράπετρα, στο βιβλιοπωλείο Πάπυρος
Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, 20.00 στον Άγιο Νικόλαο, στο βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι
Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20.00  στο Ηράκλειο, στο Tender Espresso Bar.
Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 20.00 στο Zafiria Hotel στα Μάταλα

Σχολιάστε